Toon Hermans Groot Versjesboek - Toon Hermans

Verzamelbundel

KORTE INHOUD

De versjes van Toon Hermans hebben de afgelopen jaren vele honderdduizenden lezers aangesproken. Niemand is er tot nu toe in geslaagd het geheim van de aantrekkingskracht van Toons poëzie te ontsluieren. Toch staat vast dat voor veel lezers de versjes van Toon een punt van herkenning oproepen, aangezien hij diep uit zijn hart noteert wat het leven voor hem betekent. Zijn menselijke benadering van de wereld waarvan wij deel uitmaken, vol humor, liefde, weemoed en hoop, heeft vooral in zijn versjes op ontroerende en overtuigende wijze gestalte gekregen.
Het Groot Versjesboek bevat een ruime selectie versjes uit de eerdere bundels Liggen in het gras, Fluiten naar de overkant, Alles is heimwee, Ik heb het leven lief, en niet te vergeten De danstent in de wei.
In deze luxe gebonden editie zijn de versjes thematisch ondergebracht, waardoor een geheel nieuwe ervaring wordt opgeroepen. De andere rangschikking werpt vaak een nieuw licht op versjes, die in een andere omgeving een rijker, genuanceerder karakter krijgen....
1983Taal: Nederlandszie alle details...

Categorie

Details

1983Uitgever: Elsevier251 paginasTaal: Nederlands