terug naar de wildernis - Erin Hunter

seekers

KORTE INHOUD

Een jonge ijsbeer, Kallik, trekt met haar broer, Taqqiq, en moeder over het ijs. Kallik voelt zich gelukkig en vrij. Zij en haar broer leren in de veilige geborgenheid bij hun moeder te overleven. Maar dan sterft Kalliks moeder en wordt Kallik gescheiden van haar broer. Nu staat ze er helemaal alleen voor.
Toklo, een jonge grizzlybeer, steekt met zijn moeder en zijn jongere broer, Tobi, de bergen over. Ze zijn op weg naar de rivier vol zalm. Toklo is een vrolijke durfal. Zijn jongere broertje echter is zeer zwak en ziek. Hun bezorgde moeder neemt het vaak op voor Tobi. Toklo voelt zich tekort gedaan en gedraagt zich soms als een echte puber. De tocht wordt te zwaar voor Tobi en hij haalt het niet. Wanneer Toklo en zijn moeder de rivier bereiken, blijkt er nauwelijks zalm te zitten. Toklo’s moeder kan het niet meer aan en ze laat Toklo achter.
Lusa, een jonge zwarte beer, leidt een rustig berenleventje in een dierentuin. Toch droomt zij van een vrij leven, vol met gevaar en avontuur. Door een samenloop van omsta...
Taal: Nederlandszie alle details...

Categorie

Details

Uitgever: ManteauTaal: Nederlands