Alistair Maclean Omnibus - Alistair Maclean

KORTE INHOUD

Beschrijving boek:

Athabasca. In het uiterste noorden van Alaska, op de bitterkoude, onherbergzame North Slope, wordt naar warme olie geboord. Tegen de achtergrond van hypermoderne vormen van oliewinning heeft MacLean een huiveringwekkend spannende thriller gecomponeerd. Industriële sabotage en spionage, de uiterst kwetsbare apparatuur, fervente natuurbeschermers en voor niets en niemand terugdeinzende werknemers van olieconcerns én een moordende gangsterbende zijn enkele van de problemen waarvoor Jim Brady en zijn recherchebureau zich geplaatst zien.

Toren gegijzeld. Iedereen die in de wereld van de internationale misdaad meetelt is in Parijs voor een gigantische coup bijeengekomen. Als de moeder van de Amerikaanse president het restaurant van de Eiffeltoren betreedt komen de gangsters te voorschijn en gijzelen de bejaarde dame.
De Eiffeltoren wordt door gewapende mannen bezet en met een gloednieuw laserwapen voor de politie en het leger onneembaar gemaakt. Het geëiste losgeld, 30 miljoen dollar, is al onderweg...
zie alle details...

Categorie

Details