2194 Een Aardse Odyssee - Blieck Youri

KORTE INHOUD

Het jaar 2194. De gevolgen van een voortschrijdende klimaatverandering, nucleaire rampen en de voortdurende zoektocht naar duurzame energievoorziening hertekenden de geostrategische wereldkaart. Oude machtscentra verruilden hun plaats met perifere gebieden van weleer. De kaarten werden herschud en de rollen herverdeeld.

Tegen de achtergrond van deze nieuwe wereld die nog steeds blijft vechten tegen al eeuwen gekende klimaat-, energie- en gezondheidsproblematieken zien we hoe klimaatvluchtelingen uit verschillende geteisterde werelddelen op zoek gaan naar een nieuwe toekomst.

Paul en zijn familie verlaten het gedoemde Europa om hun kans te wagen in het vruchtbaar geworden Noord-Afrika maar raken verstrikt in een net van mensensmokkel en geweld. Ook Chad en Larissa willen vanuit Amerika de sprong wagen. Hun lot wordt door toeval met dat van Pauls familie verstrengeld.

Politieke leiders proberen intussen verbeten strijd te leveren tegen enerzijds de extreme klimaatuitdagingen en anderzijds de illegale migratiestr...
2024Taal: Nederlandszie alle details...

Categorie

Details

2024Uitgever: Storyland424 paginasTaal: NederlandsISBN-10: 1913980790ISBN-13: 9781913980795

REVIEWS VAN DIT BOEK